woensdag, december 02, 2009

New York (5)


Final day.
Wakker om 5u15. Al zappend merk ik wat later dat er een gratis ochtenoptreden van Bon Jovi bezig is op Rockefeller Plaza. We nemen de metro en laten ons weer verzwelgen door de never sleeping city. Naast ons zit een leraar examens wiskunde te verbeteren. Hij trekt een rode streep door het ondermaatse examen van één van studenten en schrijft erbij : You need to see me !

In de verte horen we dat Bon Jovi nog steeds bezig is en genieten mee met de uitzinnige meute van dit concert. De sound is fantastisch, de band is in supervorm. Echt subliem!

Later verdwalen we in Macy's, het grootste warenhuis van New York. Ze zijn de grote sponsor van Thanksgiving parade en de voorbereidingen zijn volop aan de gang.
De kerstetalages zijn betoverend mooi.

's Middags laten we ons nog eens culliniar verwennen in het ons favoriete meatpacking district bij PASTIS. Deze Parijse bistro is toppie en we hopen dat de garnalencoktail en kreeft enkel in onze buik zal zwemmen en niet terug in de grote oceaan die we 's avonds oversteken op weg naar het door storm geteisterde Belgenland.
Bye, bye, New York, old love, we will come back and back and back....



Geen opmerkingen: