dinsdag, oktober 17, 2006

FRUITS OF PASSION

Vorig jaar publiceerde de Italiaanse seksuoloog Piero Lorenzoni een rapport, waarin de correlatie tussen het karakter van de vrouw en de natuurlijke vorm van haar borsten verklaard wordt. Voor de duidelijkheid besloot Lorenzoni de verschillende borsttypen naar een fruitsoort te noemen.

Ananassen : De ovaalvormige borst behoort aan carrièrevrouwen die niet alleen bijzonder intelligent zijn, maar ook heel gevoelig. Ze houden van romantiek en zijn erg trouw.

Citroenen : Dit type duidt op een harmonisch leven. Vrouwen met citroenborsten houden van wilde vrijpartijen, maar zijn evengoed te vinden voor een rustige tv-avond.
Ze beschikken doorgaans over voldoende zelfrelativering en humor om het leven aan te kunen.

Kersen : De ideale vrouw ! Intelligent, ondernemend, energiek en hunkerend naar passie. Dit is de dame waarmee u zowel op café kan hangen, op vankantie kan gaan of een wilde nacht mee kan beleven. Kortom : kersenborsten zijn klein maar hebben pit. Figuurlijk dan.

Meloenen : Vrouwen met dikke, ronde borsten willen vooral aanbeden en verwend worden. Ze houden van lekker eten, maar niet van seks.

Peren : Zeer religieus ingestelde vrouwen die houden van liefde in al haar vormen.
Deze dames staan er vreemd genoeg ook om bekend geregeld een scheve schaats te rijden. Opletten heren, of u zit met de gebakken peren !

Pompelmoezen : pompelmoesmadammen zijn erg saai en introvert. Bovendien verkiezen ze tederheid boven passie.

Sinaasappelen : bereid u voor op een avondje praten en filosoferen. Misschien zelfs een koffietje achteraf, maar meer niet.

De vrijgezellen zou ik dus de raad durven geven om bij een mogelijke volgende date eerst het volgende te eisen : "Eerst tieten tonen, dan praten we verder".
De getrouwde mannen kunnen thuis beter maar eens kijken wat in hun fruitmand ligt...of in de lingerielade van hun eega's.
Als dit allemaal nog geen licht in de duisternis brengt, kan u zich dezer dagen best richting Izegem reppen waar De Kringwinkel een 'open inspiratiedag' organiseert. U kan er versleten lampenkappen bewonderen die omgetoverd worden tot flashy items met behulp van bh's...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Een voorbeeld per soort ware aangenaam geweest.
't mienwerkerke

de bevers zei

mienwerkerke,

Je vrouwtje heeft duidelijk sinaasappelen. Tja, jij vroeg voorbeelden hé :-)

DVLMN zei

tett'n, ne mins kanter noois genoeg gezien één

Anoniem zei

eindelijk eens een verklaring voor de vorm van mijn borstjes...

Anoniem zei

Murke, de orange-bra draag ik inderdaad voor jou. De fruitcoctail van ananas, citroen en kersen is voor m'n ventje. De rest blijft in de fruitmand. Dinsdaglief

Unknown zei

Dammit, I wondered where it went? I hate when I lose a good bra!