zondag, januari 15, 2006

JODELAJIETIEEEEEE















Olijk Roeselaars duo.
Het feestvarkentje, links in beeld, heeft een vastberaden trek rond haar mond. Ze zal er een keer een Tiroolse lap op geven, voila !
Haar echtgenoot weet wat dat betekent en dat is ook te zien aan zijn gezicht...


Stel je voor. Je wordt veertig.
Jouw vrienden die al lid zijn van de Naughty Forty Club, willen dat je deze magische verjaardag voor de rest van jouw dagen onthoudt.
Dit eminente gezelschap laat je graag toe in hun wereld vol grijsheid, hangbuiken en vermeende wijsheid maar eerst moet je nog enkele opdrachten uitvoeren.
Het overkwam ons aller Sas. Olijke Sas ging alvast 300 % voor haar eerste opdracht : 'Organiseer een Tirolerhappening'.
Ze dacht : "Als we naar die bergen niet kunnen gaan, zullen we ze wel efkes naar hier brengen'.
De 4 allerbelangrijkste ingrediënten waren overvloedig aanwezig : klederdracht, worst, bier en een zat geschelschap. Sas ging echter voor méér en bracht ook zelfgemaakte quiche, onvervalste törte en bovendien ook een in Tirolerpak geperste echtgenoot mee.
De ouderdomsdeken van de club hadden we wijsgemaakt dat we allemaal in Tiroleroutfit getooid zouden zijn. Toen Oguh vervolgens zijn intrede maakte als Oostenrijkse geitenboer was het hek pas helemaal van de dam. SCHITTEREND !
De cafébaas ruilde zijn rockmuziek onmiddellijk in voor onvervalst Tirools gejodel (oke 't is goed voor 1 keer !) en de rest laat zich raden. Spontaan dijengeklets, soeplepelgeklepel en tirolerstoelendans alom waarin vooral de mannen van De Buskers uitblonken.
Gejodel door iedereen bij het bierpul schuiven/breken. Sneeuwbalgooien werd vervangen door borrelhapgooien. De skilattenrace vond binnen plaats nadat het bierpulschuiven de vloer had herschapen tot een alcoholisch rampgebied. De charmante eega van de cafébaas kon het heerschap, dat zijn zinnen al had gezet op de toog ivm boomstamzagen, gelukkig nog net op tijd op andere gedachten brengen door bevallig de vloer te beginnen dweilen en zo de aandacht af te leiden.
En Sas, die tapte gemütlich verder vrolijk schuimende pinten uit echte bierpotten.
Ze is nog steeds 40 minus 1 week want het is pas volgende week zaterdag dat haar voordeur officieel wordt vervangen. Maar eerst moet ze nog 2 examens afleggen.
Het tweede is vandaag gepland : 'Bewijs dat je nog steeds sexy bent op je veertigste' .
Verslag volgt. Als ik het lopen op stiletto's overleef tenmiste.....

Uitgebreid fotoverslag op Murke.blogspot.com !



Prille veertiger Sas,
ouderdomsdeken Oguh
en
bevallig Tetje...

trink, trink,
brüderlein trink !

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Da's nu ne keer ne foto naar mijn hart zie !

Anoniem zei

ik denk dat er nog fotos volgen waarvan oguh het aan zijn hart zal krijgen

Anoniem zei

oguh is zo stil